Vůbec, ale vůbec netuším, jak dlouho mám tenhle recept. Našla jsem ho kdysi na jedněch webovkách, když jsem hodně koketovala s raw dezerty a zalíbil se mi, ale udělala jsem ho teprve loni, když se mi doma sešlo několik skleniček arašídového másla a nevěděla jsem, co jiného s ním. Je to věc celkem jednoduchá a hodně dobrá. Vybavuju si, že v původním receptu bylo doporučeno rozpustit vše ve vodní lázni, ale s tím se mi fakt nechtělo drbat a arašídové máslo bylo vyrobeno doma.
A ještě upozornění, vybírejte máslo neslazené, protože jinak se to nebude dát jíst.
forma cca – 22 x 22 cm
1 vrstva
- 150g tmavé čokolády
- 150g arašídového másla
Společně rozpustit buď ve zmiňované vodní lázni, mikrovlnce nebo normálně na sporáku, promíchat až se směs dokonale spojí a vlít do pečícím papírem vyložené formy a nechat zatuhnout v lednici.
2 vrstva
- 150g bílé čokolády
- 150 g arašídového másla
Úplně stejný postup jako u vrstvy první.
3 vrstva
- 150g mléčné čokolády
- 150g arašídového másla
Opět zopakujeme a po úplném zatuhnutí krájíme na drobné obdélníčky.