Naše děti nesnášejí jakékoliv inovace týkající se jídla. Tohle ovšem prošlo. Nedávno jsem na trhu objevila kokosový kefír – za mě naprosto úžasná věc. Nebo jinak, za mě úžasná věc na pečení, já totiž mléko v tekutém stavu nejsem schopna pozřít, takže jsem ho ani jinak než zpracovný nechutnala, ale jako pomocník na vaření a pečení se opravdu osvědčil.
- 3 vajíčka
- tři lžíce javorového sirupu
- 160g mouky Schaer mix B
- půl sáčku kypřícího prášku
- 250ml kokosového kefíru
- 20ml slunečnicového oleje
A opět žádná věda. Všechny suroviny důkladně promíchejte, ideálně mixérem se šlehacími metlami a pečte v důkladně rozpáleném vaflovači.
Podávejte ideálně s ovocem a šlehačkou, ořechovou pomazánkou, prostě s tím, na co máte zrovna chuť.