Dneska jsem se rozhodla trochu zaexperimentovat. Mezi mé nejoblíbenější zákusky, dezerty patří právě Míša řezy, tak proč je nezkusit promítnout i do vánočního cukroví. Vůbec jsem netušila, jaký bude výsledek. Navíc jsem zjistila, že při mém předvánočním řádění už jsem zlikvidovala všechnu hladkou rýžovou mouku.
Co doporučuji je, zadělat těsto a rovnou začít vykrajovat. Pokud necháte odležet v lednici, kokosovou mouka, která je v receptu hodně vsákne tuk a těsto bude drobivé a druhý den při válení a vykrajování budete muset do těsta zapracovat ještě trochu másla.
- 125 g mletého kokosového cukru
- 250g povoleného másla
- 175g mouky schaer mix B
- 90g kokosové mouky
- 90g pohankové mouky
- 20g kakaa
- 1 žloutek
Vypracujte hladké těsto a začněte hned vykrajovat. Pokud je těsto hodně řídké, dejte na chvíli do lednice, ale max na hodinku.
Pečeme na 180 stupňů.
Náplň:
- 250g choceňského tvarohu
- 250g másla
- sladidlo dle preference
Vše vyšlehejte v hladký krém a slepujte sušenky. Vrchní sušenku namočte v čokoládě.