Roštěná po maďarsku s bezlepkovými těstovinami

co se týká těstovi, jsem docela konzervativní. Hned ze začátku jsem objevila firmu https://www.elinai.eu/ , už ani moc neexperimentuji a objednávám tam. Loni přišla na trh s novinkou těstovin z hrachu, cizrny a čočky. Teprve letos jsem dostala odvahu objednat a musím říct, že je to pecka. Takže pokud nemáte v tyto věci důvěru a jste stejné konzervy jako já, nebojte se a zkuste, protože ta chuť je opravdu neskutečná.

masová směs:

  • roštěná
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • hrst bezlepkové mouky
  • sůl
  • pepř
  • chilli paprička
  • zelená paprika
  • červená paprika
  • tři lžíce passaty nebo kečupu
  • 2 rajčata
  • majoránka

Pokrájejte na drobno jednu cibuli, kterou orestujte a osmahněte na ní z obou stran osolenou a v mouce obalenou roštěnou.

Podlijte vodou a přidejte na nudličky pokrájenou zeleninu (cibule, papriky, rajčata), přidejte prolisovaný česnek a na drobno pokrájenou chilli papričku.

Duste do měkka a ke konci přidejte kečup případně passatu. Prohřejte a nakonec přidejte promtunou hrst majoránky.

roštěnná po maďarsku bezlepková