Dneska rychlovka, kterou zvládne každý a každému bude chutnat. Výhodou je, že zde můžete naprosto popustit uzdu své fantazie a do základu vmíchat cokoliv, co vám přijde pod ruku. Základ totiž tvoří pouze dvě ingredience – kondenzovaného mléko a čokoláda ve stejném poměru a pak už je to vyloženě na vás.
- 1 plechovka veganského kokosového kondenzovaného mléka
- 320g nalámané čokolády dle vašeho výběru
- 3 lžíce arašídového másla
- hrst nesolených arašídů
Nalijte do nádoby kondenzovaného mléko, přidejte nalámanou čokoládu, umístěte do vodní lázně a za občasného míchání nechte čokoládu rozpustit a spojit s mlékem.
Do směsi vmíchejte arašídové máslo a arašídy.
Pripravte si nádobu o rozměrech cca 15×15 cm, vyložte ji pečícím papírem a hmotu do ní přelejte a rovnoměrně rozetřete.
Uložte minimálně na 4 hodiny do lednice a nechte důkladně zatuhnout.
Rozkrájejte na malé kostičky.