A máte tu další podzimní voňavý recept, který klidně můžete hodit na plech, polít čokoládou nebo s ním vyvádět jiný věci dle svého uvážení. Pokud dáte do formy na chleba, počítejte s tím, že se bude péct fakt dlouho, protože těsto je docela řídké a už jsem z toho byla na nervy docela i já. Je to jeden z těch nenáročnějších receptů, které máte rádi, kdy všechno zamícháte v jedné míse, frknete do trouby a máte hotovo.
- 280g mouky Schar mix Bread
- 2 nastrouhaná jablka
- 100g oleje
- 100g mleka
- 170g kokosového cukru
- 100g nasekanych vlašáků
- lžíce pernikového koření
- 3 vejce
- lžíčka kypřícího prášku
Vejce vyšlehejte s cukrem do pěny, zašlehejte olej, mléko a vmíchejte ostatní ingredience.
Vlijte na vymazaný nebo papírem vyložený plech nebo formu a pečte na 200 stupňů. Kontrolujte špejlí, po 30 minutách doporučuji překrýt alobalem.