Domácí bageta se sýrem a pršutem

Přiznávám se, že když jsem házela fotku na instagram a Facebook, vůbec jsem neměla v úmyslu sdílet recept, ale přejete si ho – máte ho mít. Základem je domácí bageta … ja tu recept přepisovat nebudu, na webu jich mám několik, stačí použit pouze políčko na vyhledávání a vybrat si – jsou tu recepty jak z Adveni, Scharu mix Bread, tak i z Nutrifree per Pane, takže si vyberte každý tu směs, kterou máte nejraději.

Dále budete potřebovat

  • Sýr Brie
  • Pršut
  • Rukolu
  • Kvalitní balsamico
  • brusinkovou marmeladu

Sestavení úplně jednoduché. Nakrájejte bagetky na plátky a opečte je – ideálně v topinkovači.

Pocákejte balsamicem, na to rukolu, nakrájený sýr Brie, pršut a úplně navrch prskněte brusinkovou marmeládu.

Takhle to zní skvěle a jednoduše, tady je asi největší práce ty bagetky, ale jste holky šikovné, takže to zvládnete levou zadní ;). Hlavně nezapomínejte dodržovat přesně recepty a nezaměňovat směsi!