Postupně zjišťuji, že jsem do letošního cukroví zařadila poměrně dost novinek, na které se děti teda zrovna dvakrát moc netváří. Výjimkou jsou tato srdíčka, ale i tak to stálo docela dost času, než jsem přesvědčila na ochutnání. Tajně jsem doufala, že po upečení ta sytě růžová barva zůstane, ale zůstalo jen u toho přání, pudink je barven práškem z červené řepy, takže barva vybledla, ale růžová barva se úplně nevytratila.
- 250g másla
- 120g jahodového bezlepkového pudinku od firmy Amylon
- 120g sypkého sladidla
- 1 vajíčko
- 230g mouky Nutrifree Frolla
- + růžová čokoláda na namáčení
- + jahodový prášek a mleté pistácie na zdobení
- + jahodová marmeláda na slepení
Z másla, pudinkového prášku, sladidla, vajíčka a mouky vypracujte hladké těsto a minimálně na hodinu ho uložte do lednice.
Rozválejte a vykrajujte srdíčka, která pečte v troubě na 180 stupňů na plechu vyloženém pečícím papírem cca 10-12 minut. Ale řiďte se zkušeností s vlastní troubou.
Po vychladnutí slepujte jahodovou marmeládou, máčejte v růžové čokoládě a sypejte jahodovým práškem a pistáciemi.