Naprosto jednoduchý recept na těsto, na kterém opravdu není co zkazit. Mám ho vyzkoušený už z dob lepkových a chutná všem. Nelekejte se, těsto je možná trochu řidší, je dobré ho nechat pořádně nachladit a pracovat s ním rychle, ale to je jediná vada na kráse, ja ještě těsně před pečením chladím vykrájené tvary na plechu cca 15 minut v lednici, ale asi to není úplně třeba.
- 250g másla
- 120g kakaového bezlepkového pudinku
- 120g sypkého sladidla
- 1 vajíčko
- 230g mouky Nutrifree Frolla
- + čokoláda na namáčení
- + ořechový griliáš
Krém:
Čokodádový krém:
- 200ml mléka
- balíček čokoládového pudinku
- Sladidlo dle chuti a preferencí
- 70g rozpuštěné čokolády
- 270g másla
- lžíce kakaa
V části mléka rozmíchejte pudinkový prášek. Zbývající množství přiveďte k varu a obvyklým způsobem uvařte pudink. V takto horkém pudinku okamžitě rozpusťte nalámanou čokoládu a okamžitě přetáhněte potravinovou folií, aby se nevytvořil škraloup a nechte zcela vychladnout.
Začněte šlehat máslo a asi na 4x přidejte v průběhu šlehání studený pudink a cukr
Na upečená srdíčka nastříkejte krém, slepte, polovinu namočte v čokoládě a posypte griliášem.