Pudinková čoko srdíčka

Naprosto jednoduchý recept na těsto, na kterém opravdu není co zkazit. Mám ho vyzkoušený už z dob lepkových a chutná všem. Nelekejte se, těsto je možná trochu řidší, je dobré ho nechat pořádně nachladit a pracovat s ním rychle, ale to je jediná vada na kráse, ja ještě těsně před pečením chladím vykrájené tvary na plechu cca 15 minut v lednici, ale asi to není úplně třeba.

  • 250g másla
  • 120g kakaového bezlepkového pudinku
  • 120g sypkého sladidla
  • 1 vajíčko
  • 230g mouky Nutrifree Frolla
  • + čokoláda na namáčení
  • + ořechový griliáš

Krém:

Čokodádový krém:

  • 200ml mléka
  • balíček čokoládového pudinku
  • Sladidlo dle chuti a preferencí
  • 70g rozpuštěné čokolády
  • 270g másla
  • lžíce kakaa

V části mléka rozmíchejte pudinkový prášek. Zbývající množství přiveďte k varu a obvyklým způsobem uvařte pudink. V takto horkém pudinku okamžitě rozpusťte nalámanou čokoládu a okamžitě přetáhněte potravinovou folií, aby se nevytvořil škraloup a nechte zcela vychladnout.

Začněte šlehat máslo a asi na 4x přidejte v průběhu šlehání studený pudink a cukr

Na upečená srdíčka nastříkejte krém, slepte, polovinu namočte v čokoládě a posypte griliášem.

Bezlepkové cukroví